Nieuw Oud Château

Nieuw Oud Château

We zijn erg blij om Château Barrail-Laussac toe te kunnen voegen aan ons assortiment! Zoals onze klanten van ons gewend zijn staan wij voor kwaliteit voor een ongekende prijs, hierbij is het voor onze Bordeaux wijnen belangrijk dat er zorg en aandacht aan de wijn is besteed. 

Zo is dit Château gelegen in het hart van de Entre-Deux-Mers tussen de Gironde en de Garonne, nabij het dorp Landerrouat. De stokken zijn gemiddeld 25 jaar oud waardoor er lagere opbrengsten zijn, dit komt de kwaliteit, structuur en diepgang ten goede. Ze staan op een bodem van Klei en Kalksteen met een mild ocean zeeklimaat zorgen voor een gebied waar met de juiste kennis en zo natuurlijk mogelijk werken een prachtige wijn gecreëerd kan worden!

Château Barrail-Laussac Bordeaux AOC
Diep robijnrood. In de neus complex, gedomineerd door zwarte peper en diep fruitige aroma's van bosbessen, frambozen en kersen. De smaak volgt de neus, is goed in balans met soepele tannines en een krachtige kruidige afdronk.

 

Deze wijn staat fantastisch tussen de andere Bordeaux wijnen in ons assortiment. Zo werken wij al jaren met succes met Château Le Grand Sigognac uit de Mèdoc en hebben wij vorig jaar Château Toinet Lavalade toegevoegd aan onze selectie. 
En zoekt u voor uw klanten een Bordeaux AOC met een uitstraling, scherpe prijs en toegankelijke smaak waar menig wijnliefhebber zich over verbaasd, kijk dan vooral naar onze Château Le Bournac Bordeaux AOC!